Evista Pályázat

A kedvezményezettnek az alábbi tartalmi elemeket szükséges megjelenítenie a honlapján a projekthez kapcsolódóan:

A kedvezményezett neve: EVISTA Informatikai Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: „Rugalmas, családbarát foglalkoztatási módszerek bevezetése az Evista Kft.-nél”

A szerződött támogatás összege: 10 260 589 Ft

A támogatás mértéke (%-ban): 100 %

A projekt tartalmának bemutatása:

Az Evista Informatikai Kft. független kreatív ügynökségként alakult, kreatív online és offline megoldásokat – így például grafikai tervezést, alkalmazásfejlesztést vagy webfejlesztést – kínál kis- és középvállalkozások számára, illetve elérhető árú fejlesztő tevékenységet végez, reklámkampányt készít. Az Evista Informatikai Kft. a nagyobb volumenű munkákban látja a fejlődési potenciált, éppen ezért folyamatosan fejleszti munkavállalóit és kölcsönös megelégedettség esetén erőforrásokat áldoz a munkavállalói megtartására.

Célunk projektünk megvalósításával az volt, hogy átfogó képet kapjunk a szervezet belső működéséről és az atipikus, rugalmas foglalkoztatásra való nyitottságáról mind vezetői, mind munkavállalói szinten és kiemeljük azokat a lehetőségeket, amelyek biztosítják a rugalmas foglalkoztatás feltételeit. Emellett meghatározni kívántuk azt is, hogy melyek azok a területek, amelyek fejlesztésével, átalakításával és a kapcsolódó stakeholderek képzésével megvalósítható a rugalmas foglalkoztatás.

Az átvilágítás során megállapításra került, hogy a cég hatékonyságát eredményesen növeli, a szektorra jellemző munkavállalói fluktuációt csökkenti és további esélyteremtő potenciállal is rendelkezhet, amennyiben az irodavezető, fejlesztési vezető, ügyvezető, online marketinges, sales menedzser mellett a 10 fejlesztő-programozó, illetve a 3 grafikus és 2 sales munkatárs számára megteremtik a rugalmas foglalkoztatás kereteit. A munkakörök átalakításával és az átalakításhoz kapcsolódó képzésekkel a kötetlen munkarendet illetve távmunkát törzsidő meghatározásával atipikus, rugalmas foglalkoztatási formát látjuk célravezetőnek. Ez az Evista Informatikai Kft. szervezetében 13 főt érintett.

A projekt keretében a rugalmas foglalkoztatás bevezetéséhez kapcsolódóan mentor került alkalmazásra, tanácsadást vettünk igénybe SzMSz, HR szabályzat kialakításához, illetve különböző munkavállalói és vezetői képzéseket és műhelymunkákat valósítottunk meg. Vezetői képzésre 9 alkalommal került sor, vezetői workshopra 5 alkalommal. Munkavállalói kézpésre 3 alkalommal került sor, munkavállalói workshopra 15 alkalommal. A projekt keretében a rugalmas munkakörök kialakításához kapcsolódóan 3 notebook beszerzése is megvalósult.

A projekt befejezési dátuma: 2018.05.26

A projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00424